Bouwbedrijf

Realiseer uw droomhuis

Wilt u uw droomhuis eindelijk gaan realiseren? En heeft u zelf niet de kennis of middelen ter beschikking om deze klus zelf aan te pakken? Schakel dan eens een bouwbedrijf in! Bouwen en verbouwen vereist nauwkeurigheid en precisie. Door de ervaring, kennis en kunde van een bouwbedrijf wordt binnen no time uw droomhuis gerealiseerd. Verdoes Timmerwerken staat graag tot uw dienst om uw dromen waar te maken.

Nieuwe plannen in de bouwbranche

Veel ondernemers met een bouwbedrijf zijn door de crisis kopje onder gegaan. Echter, de tijden van onzekerheid lijken inmiddels voorbij. De woningmarkt trekt aan, er is meer vraag naar huisvesting en er worden meer woningen gebouwd. Nieuwe plannen worden weer gemaakt. Ook Verdoes Timmerwerken realiseert mooie projecten voor klanten.

Bouwbedrijf Verdoes TimmerwerkenOnze werkwijze

Op het moment dat u besluit voor uw verbouwing of nieuwbouw bouwbedrijf Verdoes Timmerwerken in te schakelen, komen wij eerst bij u langs om rond de tafel te gaan om uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een bouwtekening gemaakt en een begroting opgesteld. Er worden van te voren duidelijke afspraken gemaakt over termijnen en prijzen. Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vanaf het moment dat u ons bouwbedrijf heeft ingeschakeld, zijn wij verantwoordelijk voor uw project. Wij schakelen onze vaklui in en coördineren de activiteiten.

Bouwbedrijf Verdoes

Bouwbedrijf Verdoes Timmerwerken heeft al jaren ervaring in de bouwbranche. Ons bedrijf is gevestigd in Haarlem en voornamelijk werkzaam in de regio Kennemerland. Richard Verdoes, eigenaar van het bedrijf, levert resultaten van de beste kwaliteit en staat bekend om zijn zelfstandigheid, creatieve oplossingen en klantgerichte werkwijze. Het bouwbedrijf heeft een veelzijdig aanbod aan diensten. Of het nu om verbouwen, onderhouden of nieuwbouw van uw woning gaat: u maakt met dit bouwbedrijf altijd een goede keuze.

Soorten klussen

Kijk hieronder eens naar een aantal voorbeelden van wat Verdoes Timmerwerken voor u kan betekenen. Staat uw klus hier niet tussen? Bouwen is maatwerk en wij vinden altijd een passende oplossing voor u.

  • Aanbouw van uw woning
  • Renovatie van uw keuken of badkamer
  • Indeling veranderen van uw woning
  • Garage of opbouw
  • Dakkapel bouwen

Hebben wij u overtuigd?

Nieuwsgierig naar wat Verdoes Timmerwerken voor uw woning kan betekenen? Neem dan eens contact op. Wij zijn gevestigd in Haarlem maar in de gehele regio Kennemerland werkzaam. Bel ons op telefoonnummer 06-51680019 voor meer informatie of een offerte en wellicht kan ons bouwbedrijf ook u als klant verwelkomen!