Dakkapel

Meer licht, meer ruimte?

Wilt u ook meer licht en ruimte in uw woning? Kies dan voor een dakkapel en laat deze door Verdoes Timmerwerken plaatsen. Ons bouwbedrijf heeft jarenlange ervaring en steeds meer mensen weten de weg naar ons bedrijf te vinden. Wacht dan ook niet langer en neem contact op met Verdoes Timmerwerken om uw dakkapel te laten plaatsen.

Dakkapel op maat

Een dakkaDakkapel plaatsenpel is als het ware een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Op deze manier wordt meer licht en meer ruimte gecreëerd. Ideaal als u bijvoorbeeld meer ruimte op uw zolderkamer wilt. Heeft u een bepaald model of een bepaalde afmeting van de dakkapel in gedachte? Verdoes Timmerwerken kan voor u een dakkapel op maat maken. Dit is vooral handig als er bij de opbouw bepaalde regels gelden en u een vergunning aan moet vragen. Wij kunnen u helpen om het resultaat precies aan te laten sluiten op uw wensen en op uw huis.

Realiseer een waardevermeerdering

Met een opbouw van uw woning wordt tevens een vermeerdering van waarde aan uw woning gerealiseerd. De dakkapellen van Verdoes Timmerwerken zijn van uitstekende kwaliteit en door de lange levensduur bent u van een duurzame investering gegarandeerd.

Advies op maat

In een kennismakingsgesprek komen wij graag bij u langs om in kaart te brengen hoe Verdoes Timmerwerken u van dienst kan zijn. Op basis van uw wensen kunnen wij de ruimte voor de dakkapel opmeten, een ontwerp maken en vervolgens een offerte op maat opstellen. Tevens voorzien wij u van gedegen advies om tot het beste eindresultaat te komen. Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag of wij vooraf een prijsindicatie kunnen geven. Echter, dit is lastig om vooraf aan te geven, omdat wij niet weten waar uw wensen liggen en waar u naar op zoek bent. Daarom komen wij ook graag bij u langs om dit met u te bespreken.

U kiest toch ook voor Verdoes Timmerwerken?

dakkapelKiest u ook voor de mogelijkheden van Verdoes Timmerwerken? Dan kiest u voor:

  • Vakmanschap
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Jarenlange ervaring in de timmer/bouwbranche
  • Scherp geprijsd
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Contact opnemen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om een dakkapel door Verdoes Timmerwerken te laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-51680019 en kies ook voor een dakkapel van Verdoes!