Timmerwerken Haarlem

Laat ons aan uw weg timmeren

Heeft u nieuwe timmerwerken nodig? En bent u op zoek naar een timmerman dat uw timmerwerken in Haarlem kan verzorgen? Klop dan eens aan bij bouwbedrijf Verdoes Timmerwerken. U kunt bij ons bouwbedrijf terecht voor verbouwen, traprenovatie en nieuwbouw, maar ook voor het plaatsen van kunststof kozijnen, dakkapel of laminaat leggen. Laat ons deze werkzaamheden in Haarlem tot in de puntjes voor u regelen. Heeft u plannen? Neem dan contact op met timmerbedrijf Verdoes.

Voor al uw timmerwerken in Haarlem

Verdoes TimmerwerkenVerdoes Timmerwerken kan het ontwerpen, repareren, monteren van verschillende houtwerken voor rekening nemen. Tevens is het onderhoud van bestaande timmerwerken mogelijk. Door verschillende gereedschappen en technieken te combineren met creativiteit en oog voor detail, maakt Verdoes Timmerwerken van elk bouwwerk een kunstwerk. Ook in Haarlem is dit bouwbedrijf dan ook altijd een juiste keuze.

Een gespecialiseerd timmerbedrijf

In veel panden zitten tegenwoordig nog steeds veel timmerwerken. Aan de binnenkant en de buitenkant van woningen en bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van hout. Denk aan kozijnen, deuren, trappen, deurposten en vloeren. Timmerwerken worden dan ook vaak als basis van een pand gezien. Erg belangrijk dus! Laat het onderhoud van deze timmerwerken in Haarlem dan ook niet over aan de eerste de beste timmerman, maar ga op zoek naar een gespecialiseerd bouwbedrijf, zoals Verdoes Timmerwerken. Dit bedrijf kan u helpen met standaardklussen, maar staat ook klaar als het gaat om speciale projecten zoals een verbouwing of renovatie woning in Haarlem. Kijk eens verder op deze website naar voorbeelden waar Verdoes Timmerwerken het houtwerk voor heeft verzorgd. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen!

Van nieuwbouw tot renovatie in Haarlem

Dakkapel plaatsen HaarlemU kunt Verdoes Timmerwerken te allen tijde voor verschillende soorten klussen inschakelen. Zie hieronder een greep uit het soort klussen die wij voor u in Haarlem kunnen uitvoeren:

Staat uw klus of project hier niet tussen? Geen probleem. Verdoes Timmerwerken kan altijd bij u langs komen om te bespreken op welke manier het timmerbedrijf u van dienst kan zijn.

Verdoes als timmerman inschakelen?

Neem eens contact op met Verdoes Timmerwerken om de mogelijkheden bij u in Haarlem te bespreken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-51680019 voor al uw timmerwerken in Haarlem!