Timmerwerken Heemstede

Verbouwen of nieuwbouw? Kies voor onze timmerman!

Voor al uw timmerwerken in Heemstede bent u bij Verdoes Timmerwerken aan het juiste adres als het gaat om verbouwen, traprenovatie, nieuwbouw, renovatie woning, dakkapel plaatsen en ga zo maar verder! Wellicht droomt u er al een tijd over om uw woning in Heemstede een flinke opknapbeurt te geven. Maar door een gebrek aan tijd of handigheid schiet het er steeds bij in. Het is dan een logische keuze om uw klus en timmerwerken uit te laten voeren door een vakman. Als allround bouwbedrijf kan ik, Richard Verdoes, voor een resultaat zorgen waar u nog jarenlang plezier van heeft en waar u zelf geen omkijken naar heeft.

Uw timmerwerken tot een prachtresultaat

Timmerwerken HeemstedeBouwbedrijf Verdoes Timmerwerken heeft ruime ervaring als timmer-, schilders- en onderhoudsbedrijf. Timmerman Richard Verdoes heeft hier diverse certificeringen voor behaald en doet voortdurend een stap vooruit om zijn vakkennis op peil te houden. U kunt daarom rekenen op actueel vakmanschap en ervaring om elke klus, zoals traprenovatie of laminaat leggen, tot een prachtig eindresultaat te brengen. Ik kom graag bij u langs in Heemstede om alle timmerwerken voor mijn rekening te nemen. Klanttevredenheid, service en vakmanschap staan bij mijn bedrijf hoog in het vaandel en wij streven ook altijd naar het mooiste eindresultaat. Ik combineer technisch inzicht altijd met oog voor detail, zodat u gegarandeerd de mooiste timmerwerken krijgt. Wilt u meer weten over mijn werkwijze of eerdere resultaten in Heemstede zien? Bekijk dan eens de voorbeelden op mijn website of neem contact met mijn bouwbedrijf op.

Voorbeelden van timmerwerken in Heemstede

Verdoes Timmerwerken HeemstedeVerdoes Timmerwerken is niet alleen in Heemstede werkzaam, maar in de gehele regio Kennemerland. Veel klanten weten inmiddels voor hun timmerwerken de weg naar mijn bedrijf te vinden voor projecten als:

  • Plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie
  • Verbouwen of renovatie woning
  • Plaatsen van kunststof kozijnen
  • Aanleggen van tuinen
  • Laminaat leggen
  • Dakkapel plaatsen
  • Badkamer- of keukenrenovatie

Staat uw project of klus niet tussen bovenstaande voorbeelden? Geen probleem, u kunt altijd contact met Verdoes Timmerwerken opnemen om te bekijken op welke manier ik u van dienst kan zijn om uw timmerwerken in Heemstede onder handen te nemen.

Meer informatie?

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar bouwbedrijf dat uw timmerwerken in Heemstede kan verzorgen, bent u bij Verdoes Timmerwerken aan het juiste adres. Bel voor een offerte of aanvullende informatie telefoonnummer 06-51680019. Wacht niet langer met nieuwbouw, verbouwen of renoveren en besteed uw timmerwerken in Heemstede uit aan Verdoes Timmerwerken!