Timmerwerken Hoofddorp

Timmerman van Verdoes Timmerwerken

Verdoes Timmerwerken HoofddorpDe timmerwerken van uw woning in Hoofddorp besteedt u natuurlijk niet aan het eerste het beste bouwbedrijf uit. Groot gelijk, want het timmerwerk vormt de basis van de constructie van uw woning. Daarom moet dit ook door een vakman onder handen genomen worden. Voor al uw timmerwerken in Hoofddorp moet daarom bij Verdoes Timmerwerken zijn!

Over ons timmerbedrijf

Welkom op mijn website! Mijn naam is Richard Verdoes, eigenaar van Verdoes Timmerwerken. Bouwbedrijf Verdoes Timmerweken in Haarlem beschikt over ruime ervaring op het gebied van verbouwen, nieuwbouw, traprenovatie, kunststof kozijnen, laminaat leggen, dakkapellen en noem maar op! U bent voor verschillende werkzaamheden bij mij aan het juiste adres. Sinds juni 2004 is Verdoes Timmerwerken in de regio Kennemerland actief. Mijn bedrijf heeft al veel klussen in Hoofddorp mogen uitvoeren en steeds meer klanten weten de weg naar mijn bedrijf dan ook te vinden. Kijk gerust eens rond op mijn website zodat u zich een beeld kunt vormen van de timmerwerken dat ik ook bij u in Hoofddorp kan leveren. Tevens vindt u er klussen die ik eerder heb uitgevoerd.

Van een dakkapel plaatsen tot aan renovatie woning

Kunststof kozijnen plaatsen HoofddorpVerdoes Timmerwerken gaat ook in Hoofddorp voor vakwerk als het gaat om timmerwerken. Mijn klus is pas af als u tevreden bent! Denkt u eens aan klussen als:

  • Badkamerrenovatie
  • Plaatsen dakkapel en kunststof kozijnen
  • Tuinaanleg
  • Renovatie woning
  • Traprenovatie
  • Verbouwen in en rondom woning
  • Laminaat leggen

Heeft u een klus die hierboven niet vermeld is? Neem dan gewoon eens contact op. Grote kans dat ik u verder kan helpen!

Voor u aan de slag

Wanneer u in Hoofddorp besluit bouwbedrijf Verdoes voor uw timmerwerken in te schakelen, kom ik graag bij u langs om in kaart te brengen wat uw wensen zijn. Vervolgens kan ik een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Zodra u akkoord gaat met de offerte spreek ik met u een datum af waarop de werkzaamheden kunnen gaan beginnen. Door mijn snelle en nauwkeurige werkwijze tover ik uw timmerwerken in Hoofddorp binnen no time om in kunstwerken en zit u nooit langer in een verbouwing dan nodig is.

Timmerwerken in Hoofddorp nodig?

Neem dan eens contact op met Verdoes Timmerwerken. Wij staan klaar om al uw timmerwerken onder handen te nemen. Voor meer informatie of de aanvraag van een offerte voor uw timmerwerken in Hoofddorp belt u telefoonnummer: 06-51680019.