Timmerwerken IJmuiden

Timmerman nodig?

Bouwbedrijf Verdoes Timmerwerken IJmuidenBouwbedrijf Verdoes Timmerwerken is een flexibel inzetbaar timmerbedrijf en kan snel aan de slag met timmerwerken, renovatie, verbouwen en nieuwbouw. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van wat Verdoes Timmerwerken bij u in IJmuiden kan betekenen. Wellicht hikt u al enige tijd tegen een verbouwing aan. Maar heeft u simpelweg de tijd niet om uw timmerwerken in IJmuiden aan te pakken? In dat geval: laat uw klus over aan een ervaren bouwbedrijf in IJmuiden. Richard Verdoes is al jaren als vakman werkzaam in het timmer- en bouwberoep en is voornamelijk actief in de regio Kennemerland. Dus ook in IJmuiden staat Verdoes Timmerwerken voor u klaar!

U kiest voor vakmanschap

Voor uw timmerwerken in IJmuiden wilt u natuurlijk echt vakmanschap inschakelen. Liefst iemand met jaren ervaring. Richard Verdoes is sinds 2004 werkzaam als timmerman in de regio Kennemerland. Voornamelijk richt het bedrijf zich op de particuliere sector, maar het is ook mogelijk Richard Verdoes als zzp-er in te huren op de zakelijke markt. Naast het allround werk als timmerbedrijf en bouwbedrijf, kan ook worden gezorgd voor meer specialistisch werk zoals tuinaanleg, bestrating en beglazing. Heeft u dus op dit moment het idee om uw woning te verbouwen, maar wordt dit telkens uitgesteld vanwege tijdsgebrek of onvoldoende vakmanschap in huis? Neem dan contact op met Verdoes Timmerwerken en laat uw timmerwerken in IJmuiden of projecten door ons onder handen nemen.

Laminaat leggen? Renovatie woning? Of dakkapel plaatsen?

Dakkapel plaatsen IJmuidenU kunt Verdoes Timmerwerken voor allerhande klussen inschakelen. Het bedrijf kan aan de slag gaan met:

  • Laminaat leggen
  • Bestrating van uw oprit
  • Verbouwen of¬†renovatie woning
  • Aanbouw realiseren
  • Kozijnen monteren
  • Traprenovatie
  • Schutting plaatsen

Staat uw klus er niet bij? Geen probleem. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de klussen en timmerwerken die Verdoes voor u kan aanpakken. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

De mooiste timmerwerken in IJmuiden

Als echte aanpakker, pakken wij uw klus of project met beide handen aan. Door ons technische inzicht in combinatie met oog voor detail en streven naar perfectie, zijn wij de beste keuze op het gebied van timmerwerken en verbouwing. Wij ontwerpen, monteren, onderhouden en inspecteren timmerwerken van hout. Maar ook bouwwerken van andere materialen zijn bij ons in goede handen. Verdoes Timmerwerken voorziet uw woning in IJmuiden binnen een handomdraai van nieuwe, kwalitatieve timmerwerken.

Offerte aanvragen?

Voor de service en kunde van een betrouwbaar bouwbedrijf gaat u naar Verdoes Timmerwerken. Bel voor informatie over uw klus in IJmuiden met telefoonnummer 06-51680019 en kies er ook voor om uw timmerwerken in IJmuiden aan Verdoes over te laten!