Kunststof kozijnen

Nieuwe uitstraling voor uw woning?

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat deze er altijd goed en onderhouden uitzien. Wanneer u op zoek bent naar kunststof kozijnen voor uw woning, informeer dan eens naar de mogelijkheden van Verdoes Timmerwerken.

Kwaliteit en onderhoud

Wat belangrijk is bij de keuze voor kozijnen, is de gewenste uitstraling en de hoeveelheid onderhoud. Vroeger dacht men dat een houten kozijn een betere keuze was, omdat kunststof kozijnen sneller een gele waas zouden krijgen. Tegenwoordig is de kwaliteit van een kunststof kozijn echter niet meer te onderscheiden van een houten kozijn.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnenWaar de kwaliteit van het kunststof vroeger nogal te wensen overliet (goedkoop uiterlijk, niet stevig genoeg) gaan steeds meer mensen tegenwoordig over op de kunststof variant. De kwaliteit van deze kozijnen is de afgelopen jaren aanzienlijk verbetert. Door gebruik te maken van staal worden deze zwaarder gemaakt waardoor de stevigheid gewaarborgd blijft. Op deze manier bent u ook verzekerd van een betere inbraakbeveiliging en energiebesparing. Fabrikanten kunnen ook de stijl van houten kozijnen kopiëren door een nerfstructuur in het kunststof aan te brengen. Dus ook qua uiterlijk doet kunststof niet meer onder voor de houten variant.

Advies nodig?

U heeft de keuze uit een groot scala aan kleuren, designs en modellen. Overleg eens voordat u tot kopen overgaat met Verdoes Timmerwerken. Wij zijn al jaren actief in de bouwbranche en hebben al veel mensen blij kunnen maken met een nieuw kozijn. Staat uw gewenste kleur of design niet bij het aanbod? Vaak zijn er wel aanpassingen mogelijk en kunt u alsnog een kozijn naar wens laten plaatsen.

Over Verdoes Timmerwerken

Verdoes Timmerwerken is uw partner en kan u van advies voorzien als het gaat om het timmerwerk rondom uw ramen en deuren. Wij bieden u:

  • Maatwerk
  • Vakmanschap
  • Het beste advies
  • Jarenlange ervaring in de timmer – en bouwbranche
  • Scherpe prijzen

Neem gerust contact op met Verdoes

Heeft u behoefte aan advies? Of wilt u een offerte op maat aanvragen? Dat kan! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-51680019. Wij komen graag bij u langs om te bekijken hoe we bij u de kunststof kozijnen kunnen plaatsen. Vervolgens stellen wij een offerte op maat voor u op en kunnen wij voor u aan de slag!