Timmerwerken Leiden

Bouwbedrijf voor al uw timmerwerken

Natuurlijk besteedt u de timmerwerken van uw woning in Leiden niet zomaar aan de eerste de beste timmerman uit. Groot gelijk! Uw timmerwerken vormen de basis van de bouwconstructie van uw woning en u moet er dan ook verzekerd van zijn dat dit op een solide manier wordt gebouwd. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of verbouwen gaat, u bent voor al uw timmerwerken in Leiden bij timmerbedrijf Verdoes Timmerwerken altijd aan het juiste adres.

Timmeren: een ambacht

TimmerwerkenHet timmerberoep is een vak apart. In de middeleeuwen werden de timmerwerken nog volledig handmatig in elkaar gezet. Timmermannen waren aaneengesloten bij een gilde, waar zij het vak in de praktijk leerden door een leermeester. Tegenwoordig hebben moderne technieken en apparatuur het vak een stuk efficiënter gemaakt. Toch blijft het timmeren een ambachtelijk beroep en vraagt om kennis, inzicht en kunde. Eigenschappen die Richard Verdoes, eigenaar van bouwbedrijf Verdoes Timmerwerken al jarenlang beschikt. Sinds 2004 is zijn timmerbedrijf actief in de regio Kennemerland. Klop dan ook eens bij dit bouwbedrijf aan als u in de regio Leiden woont en op zoek bent naar een vakkundig timmerman voor al uw timmerwerken.

Over Verdoes Timmerwerken

Voor Verdoes Timmerwerken is geen klus te groot of te klein en u kunt ons dan ook inzetten bij verschillende projecten in Leiden. Heeft u hulp nodig bij laminaat leggen? Geen probleem. Wilt u een traprenovatie of dakkapel plaatsen? Of wellicht een renovatie woning in Leiden? Ook dat kan dit bouwbedrijf voor u verzorgen. Verdoes Timmerwerken staat bekend om de snelle, efficiënte en nette werkwijze. Van A tot Z blijft het bedrijf betrokken bij uw project en geven u daarbij advies en passende oplossingen. Maatwerk en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. Dit gecombineerd met scherpe tarieven maken Verdoes een geschikte keuze voor uw timmerwerken in Leiden.

Verbouwen tot aan nieuwbouw

Bouwbedrijf Verdoes Timmerwerken LeidenU kunt ons voor verschillende timmerwerken in Leiden inschakelen. Maar niet alleen voor timmerwerken staan wij in Leiden voor u klaar. Bekijk hieronder eens de voorbeelden van projecten die wij voor u kunnen realiseren:

  • Realiseren van een aanbouw
  • Laminaat leggen
  • Traprenovatie
  • Badkamers verbouwen
  • Renovatie woning
  • Plaatsen van kunststof kozijnen
  • Plaatsen van een dakkapel

Hebben wij u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt van de mogelijkheden van ons bedrijf in Leiden? Wacht dan niet langer en schakel ons in voor uw klus of project. Wij zijn voor een offerte op maat of afspraak voor uw timmerwerken in Leiden bereikbaar op telefoonnummer 06-51680019.