Nieuwbouw

De puntjes op de i zetten?

Heeft u net een nieuwbouw woning gekocht? En bent u op zoek naar een klusser die in uw woning de puntjes op de i kan komen zetten? Dan bent u bij Verdoes Timmerwerken aan het juiste adres. Wij zijn een allround bouw- en klusbedrijf en kunnen u ook op het gebied van nieuwbouw van dienst zijn.

Verdoes kent het klappen van de zweep

Een nieuwbouw woning kunt u geheel naar eigen smaak indelen en inrichten. Maar voor een leek is dat best lastig. Wij raden u dan ook aan dit aan een ervaren vakman over te laten. Verdoes Timmerwerken voert werkzaamheden uit van nieuwbouw tot onderhoud. Projecten waarvan wij het klappen van de zweep kennen. Wij voeren onze klussen altijd op een betrokken, persoonlijke manier uit en denken van A tot Z met u mee.

Wij maken van uw huis een thuis

Als vakkundig klusbedrijf pakken wij klussen van elk kaliber aan, of het nu om grote of kleine projecten gaat. Verdoes Timmerwerken combineert technisch inzicht met oog voor detail en creativiteit. Dit maakt ons tot een geschikte keuze voor uw nieuwbouw woning. Wij maken daarbij gebruik van moderne gereedschappen en technieken, waardoor wij van uw nieuwe huis in een handomdraai een thuis kunnen maken.

Klussen in de nieuwbouw

Verdoes Timmerwerken blijft als bouwbedrijf van ontwerp tot eindresultaat bij het project in uw nieuwbouw woning betrokken. Tevens kunnen we ook plannen maken om het onderhoud voor onze rekening te nemen. Wij geven u een kleine impressie van wat Verdoes voor u kan betekenen:

  • Badkamer en keuken plaatsen
  • Plaatsen van deuren, ramen en kozijnen
  • Leggen van vloeren
  • Trapbekleding
  • Aftimmerwerkzaamheden
  • Beglazing

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van klussen die Verdoes Timmerwerken voor u kan uitvoeren. Wilt u een afspraak maken? Dat kan! Wij komen dan bij u langs om uw wensen te bespreken. U maakt zo kennis met ons bouwbedrijf en wat wij u te bieden hebben. Wij denken met u mee en kunnen naar aanleiding van dit gesprek een begroting opstellen. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij aan de slag!

Informatie of offerte aanvragen?

Verdoes Timmerwerken hoopt u ervan overtuigd te hebben dat u een juiste keuze maakt wanneer u voor uw nieuwbouw woning een bouwbedrijf zoekt. Wij werken snel, efficiënt en nauwkeurig. Voor vrijblijvende informatie of een offerte belt u Verdoes Timmerwerken op: 06-51680019. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van uw nieuwbouw woning.