Renovatie woning

Uw woning een nieuwe uitstraling geven?

Wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Een renovatie biedt dan vaak een goed alternatief ten opzichte van nieuwbouw. Het valt vaak goedkoper uit en naast het feit dat u met een renovatie van uw woning geld bespaart, levert het ook nog vaak een tijdsbesparing op. Bij Verdoes Timmerwerken bent u aan het juiste adres.

Renovatie: een geschikte oplossing

Door de groeiende bevolking in Nederland is nieuwbouw alleen niet meer voldoende om mensen te kunnen huisvesten. Renovatie van bestaande gebouwen is dan een uitstekende oplossing. De levensduur van bestaande gebouwen wordt verlengd, waardoor er meer gebouwen beschikbaar zijn. Naast de voordelen op het gebied van huisvesting, is een renovatie vaak ook een goedkoper alternatief dan complete nieuwbouw. Ook is het minder schadelijk voor het milieu. Verdoes Timmerwerken is zich bewust van de mogelijkheden van de renovatie van een woning en denkt graag met u mee.

Projecten in en om uw woning

Verdoes TimmerwerkenOok voor renovatieprojecten binnen uw woning kan Verdoes Timmerwerken ingeschakeld worden. Misschien uw badkamer of keuken aan een opknapbeurt toe. Of wat dacht u van een traprenovatie? Verdoes Timmerwerken is specialist op het gebied van renoveren in en rondom uw woning en wij pakken elke klus dan ook met beide handen aan. Hieronder geven wij u graag een impressie van het soort klussen die wij op het gebied van renovatie voor u kunnen uitvoeren. Staat uw klus er niet tussen? Wij kiezen altijd voor een geschikte oplossing.

  • Traprenovaties
  • Badkamer of keuken opknappen
  • Ombouwen van garage tot luxe hobbyschuur
  • Renoveren van winkelpanden
  • Vloeren leggen

Van concept tot resultaat

Het komt bij de renovatie van uw woning aan op precisie en nauwkeurigheid. Elektra moet worden aangelegd, wanden moeten worden verplaatst, leidingen moeten misschien wel worden omgelegd. Al met al vraagt dit om kennis en kunde. Wij raden dit dan ook aan om dit aan onze vakmensen over te laten. Door middel van een kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen in kaart. Samen met u maken we een planning, bespreken wij uw keuze voor materiaal en de uitstraling die u aan uw woning wenst te geven. Op basis van deze inventarisatie stellen wij een begroting op en gaan wij na uw goedkeuring aan de slag. Kortom: van concept tot eindresultaat denken wij met u mee. Verdoes Timmerwerken realiseert uw droomwoning!

Meer informatie?

Wilt u weten wat Verdoes Timmerwerken op het gebied van renoveren voor u kan betekenen? Bel dan naar 06-51680019 en wij komen graag kennismaken om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van renovatie van uw woning.