Timmerbedrijf

Timmerman nodig?

U bent op zoek naar een vakkundig timmerbedrijf bij u in de buurt? Omdat u uw woning wilt verbouwen of renoveren? Verdoes Timmerwerken is een ervaren en deskundig timmerbedrijf en is werkzaam in de regio Kennemerland. Wij staan graag tot uw dienst en pakken elke klus, groot of klein, met beide handen aan. Of het nu om verbouwen, renoveren, nieuwbouw of aan bouw gaat: u kiest toch ook voor Verdoes Timmerwerken?

Allround timmerbedrijf

Onze reputatie groeit snel. Misschien heeft u weleens gehoord van ons timmerbedrijf. Wij staan bekend om onze toegankelijke houding en veelzijdigheid waarmee wij met onze klanten omgaan. De eigenaar, Richard Verdoes, heeft ruime ervaring in de timmer- en bouwbranche en u bent daarom van het beste eindresultaat gegarandeerd. Alvorens ons timmerbedrijf aan de klus begint, plannen wij met u eerst een kennismakingsgesprek in zodat wij alle verwachtingen op elkaar af kunnen stemmen. Zo komen noch wij, noch u als opdrachtgever voor verrassingen te staan. Kortom: wij zijn een allround timmerbedrijf en staan van A tot Z voor u klaar.

Passie voor het vak

Timmerbedrijf Verdoes TimmerwerkenNaast de passie voor het vak, beschikt Verdoes Timmerwerken over de nodige kennis en ervaring. Eigenaar Richard Verdoes heeft inmiddels al meerdere certificeringen in zijn bezit en is altijd bezig zijn kennis te vergroten, om zich te kunnen blijven ontwikkelen. En u uiteraard van het beste resultaat te kunnen voorzien. Enkele aspecten die kenmerkend zijn voor het timmerbedrijf van Verdoes zijn:

  • Oog voor detail
  • Klantgerichte werkwijze
  • Duidelijke taal
  • Werken volgens afspraak
  • Persoonlijke benadering

Kortom: een betrouwbaar en veelzijdig timmerbedrijf. U bent er zeker van dat uw klus daadwerkelijk volgens afspraak wordt geklaard, op een vakkundige manier. Verdoes Timmerwerken staat garant voor een eerlijke en betrouwbare gang van zaken. Kijk eens verder op onze website zodat u een aantal voorbeelden kunt zien van succesvol afgeronde klussen.

Bent u benieuwd?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Verdoes u te bieden heeft? Naast het bekijken van onze website kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-51680019. Wij denken graag met u mee en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies wat de klus gaat kosten. Wij hopen u als timmerbedrijf binnenkort ook te mogen verwelkomen als tevreden klant!