Timmerman

Woning renoveren?

U bent bij Verdoes Timmerwerken aan het juiste adres als u een vakkundig timmerman zoekt. Of u uw woning nu laat renoveren, een timmerman zoekt voor onderhoud aan uw timmerwerk: Verdoes gaat graag voor u aan de slag.

Het werk van een timmerman

De werkzaamheden van onze timmerman kunnen zowel in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud plaatsvinden. U kunt daarbij denken aan werkzaamheden als wand-, dak- en vloerconstructies, stellen van kozijnen, ophangen van deuren en ramen. Maar Verdoes Timmerwerken biedt u iets extra’s: wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van tuinaanleg, beglazing, het plaatsen van diverse op- en aanbouwen, et cetera. Kortom: Verdoes Timmerwerken is een allround timmerbedrijf en kan u op alle fronten van dienst zijn.

Een vak apart!

Vroeger was een timmerman aangesloten bij een gilde en door middel van proeven moest deze zijn kennis en kunde bewijzen. Tegenwoordig is het nog steeds belangrijk om als timmerman aan bepaalde competenties te voldoen. Door het gebruik van machines en apparatuur zijn de werkzaamheden natuurlijk een stuk sneller en efficiënter geworden, maar het timmerberoep kan nog steeds niet zonder vaklui. Precisie, klantgerichtheid en veiligheid zijn zaken die een timmerman voor ogen moet hebben. Ook samenwerking blijft belangrijk: niet alleen in het overleg met een klant, maar ook bij grote bouwprojecten waar meerdere onderaannemers bij betrokken zijn.

Timmerman Verdoes

Onze werkzaamheden

Misschien wilt u zelf gaan verbouwen en hikt u tegen de renovatie aan. Of wellicht gaat u verhuizen? De timmerman van Verdoes Timmerwerken staat graag tot uw dienst. Kijk hieronder eens naar een aantal voorbeelden van werkzaamheden die wij bij u kunnen uitvoeren:

  • Plaatsen van een aanbouw
  • Dakkapel plaatsen
  • Bouwen of ombouwen van een garage
  • Renoveren van sanitaire voorzieningen
  • Kunststof kozijnen plaatsen
  • Vloeren leggen
  • Beglazing en bestrating

Bekend in de omgeving

Het timmerbedrijf van Richard Verdoes staat in de regio Kennemerland bekend om creativiteit en vakmanschap. Door de jaren heen is een flinke dosis ervaring opgebouwd, waardoor het bedrijf kan verbouwen, renoveren en onderhouden als de beste. Geen klus is voor onze timmerman te groot of te klein en wij pakken deze dan ook altijd met beide handen aan. Kijk op deze website eens naar de voorbeelden van projecten die wij al op onze naam hebben staan.

Hulp nodig?

Wilt u de hulp van Verdoes Timmerwerken inschakelen? Dat kan! U kunt een offerte op maat aanvragen en een afspraak maken, zodat wij langskomen om in kaart te brengen wat de mogelijkheden zijn. Belt u ons gerust voor meer informatie of voor een afspraak met onze timmerman op telefoonnummer: 06-51680019.