Timmerwerken

U kiest toch ook voor de beste kwaliteit?

Verdoes TimmerwerkenZijn uw timmerwerken aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een bedrijf dat u hiermee kan helpen? Neem dan eens contact op met Verdoes Timmerwerken. Verdoes is een allround bouwbedrijf waar klantgerichtheid, maatwerk en creativiteit voorop staan. Laat uw timmerwerken dan ook deskundig en voordelig onder handen nemen en schakel Verdoes in!

Diverse timmerwerken

Hout is een veelgebruikt materiaal in woningen en andere panden. Het vormt vaak de basis van een bouwconstructie en geeft veel woningen een klassieke uitstraling. Het is echter wel belangrijk dat deze timmerwerken regelmatig onderhouden worden, zodat u er lang plezier van blijft houden. Is uw houtwerk aan vervanging toe? En heeft u hulp nodig bij deze klus? Geen probleem! Verdoes Timmerwerken staat voor u klaar. Wij hebben alle kennis in huis om uw woning of bedrijfspand van nieuwe timmerwerken te voorzien. Voor zowel nieuwbouw als bijvoorbeeld monumentale panden, die net wat veeleisender zijn.

Onze projecten

Bouwbedrijf Verdoes TimmerwerkenVerdoes Timmerwerken is in de gehele regio Kennemerland werkzaam en veel klanten weten hun weg al naar dit bedrijf te vinden. U moet daarbij denken aan projecten als:

  • Traprenovatie
  • Verbouwen van uw woning
  • Kozijnen voor ramen en deuren plaatsen
  • Laminaat leggen
  • Plaatsen van een dakkapel
  • Badkamer- of keukenrenovatie

Staat uw klus hier niet tussen? Geen probleem. Timmerwerken zijn maatwerk en wij kunnen altijd voor u bekijken of wij een geschikte oplossing voor u kunnen vinden om uw timmerwerken onder handen te nemen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Verdoes Timmerwerken kan u ook van dienst zijn als u een vakman zoekt voor bestrating, tuinaanleg en beglazing. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of uw smaak nu modern, klassiek, trendy of landelijk is: wij zijn van alle markten thuis. Ons bedrijf werkt enkel met de beste materialen en vakmensen zodat u van de meest duurzame kwaliteit verzekerd bent. Een nauwkeurige werkwijze en zorgvuldig montage staan daarbij centraal.

Laat het aan ons over!

Wij pakken elke klus, groot of klein, met beide handen aan. Wij ontwerpen, monteren, onderhouden en inspecteren diverse timmerwerken. Voor de kennis en kunde van een betrouwbaar bouwbedrijf gaat u naar Verdoes Timmerwerken. Bel voor informatie naar telefoonnummer 06-51680019 en kies er ook voor uw timmerwerken in de goede handen van Verdoes Timmerwerken over te laten!