Traprenovatie

U trap toe aan een nieuwe look?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw trap een traprenovatie kan geven? Zoek dan niet langer verder en schakel Verdoes Timmerwerken in. Bij Verdoes Timmerwerken kunt u terecht voor al uw diensten. Van verbouwen tot renoveren, van nieuwbouw tot aanbouw. Heeft u plannen voor een traprenovatie? Neem dan contact met ons op!

Onze mogelijkheden

TraprenovatieOf u nu op zoek bent naar een eenvoudige houten trap, of uw trappenhuis een luxe uitstraling wilt geven: Verdoes Timmerwerken kan de meest uiteenlopende ontwerpen realiseren. Door middel van vakkundig advies en oog voor detail kunnen wij uw trap van een grondige traprenovatie voorzien, met een verbluffend eindresultaat. Modern of klassiek, strak of landelijk: bij Verdoes Timmerwerken is alles mogelijk. En dat alles tegen een scherpe prijs.

Trap op maat

Bij een droomhuis hoort natuurlijk een bijpassende trap. Verdoes Timmerwerken kan geheel naar uw wensen een trap op maat maken. Wanneer u een traprenovatie overweegt, komen wij graag bij u langs om in kaart te brengen welke wensen en voorkeuren u heeft. Dat kan gaan over materiaal, kleur, look en vorm. Vervolgens werken wij een ontwerp uit en berekenen we een offerte op maat uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij snel aan de slag met de traprenovatie.

Specialist in traprenovatie

Voor een traprenovatie bent u bij Verdoes Timmerwerken aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk:

  • Kwalitatief hoogstaande trappen
  • Offerte op maat
  • Scherpe tarieven voor zowel uurloon als materialen
  • Specialist in traprenovatie
  • Uitstekende klantenservice

Over Verdoes

Verdoes Timmerwerken is al jarenlang actief in de bouwbranche. Eigenaar Richard Verdoes is met zijn timmerbedrijf sinds 2004 actief in de regio Kennemerland en werkt voornamelijk voor particulieren. Echter, hij is als zzp-er ook in te huren door andere grote en kleine bedrijven. Bij de werkzaamheden wordt uitgegaan van een persoonlijke aanpak en we hechten dan ook waarde aan goede communicatie en duidelijke afspraken. Bent u benieuwd? Neem eens een kijkje op onze website en bekijk de voorbeelden van projecten die we al hebben mogen realiseren.

Contact opnemen?

Voor de beste kwaliteit timmerwerk moet u bij Verdoes Timmerwerken zijn. Een nieuwe trap voor uw woning of bedrijf: Verdoes begeleidt u van A tot Z. Wij streven van begin tot eind naar perfectie en met onze uitstekende service nemen wij u een hoop werk uit handen. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op: 06-51680019 voor een afspraak of offerte voor uw traprenovatie!