Verbouwen

Uw ideale huis

Denkt u na over het verbouwen van uw woning? Is het een langgekoesterde droom om eindelijk van uw woning een droomhuis te maken? Maar schort het echter aan kennis en kunde om het verbouwen daadwerkelijk aan te pakken? Geen nood. Verdoes Timmerwerken heeft jarenlange ervaring in de bouwbranche en pakt uw klus of project dan ook met beide handen aan. Besteed uw klus dan ook gerust aan ons bouwbedrijf uit!

De kosten van een verbouwing

Verbouwen badkamerWat gaat het verbouwen mij kosten? Dit is een veelgestelde vraag die wij regelmatig horen. Een verbouwing kan vanwege externe factoren of onverwachte omstandigheden altijd anders uitvallen dan van tevoren begroot. Echter, wij zullen u altijd eerlijk adviseren en een open begroting aanbieden. Ook hanteren wij bij het verbouwen scherpe tarieven voor zowel uurloon als materialen. Voorafgaand aan de klus brengen wij dit allemaal met u in kaart. We bespreken tips en adviezen en geven aan wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Subsidies

Bij het verbouwen komt veel kijken. Heeft u er bijvoorbeeld weleens aan gedacht dat u wellicht in aanmerking komt voor subsidie? Als u uw woning op een energiebesparende manier laat verbouwen, heeft u hier misschien recht op. U krijgt op deze manier niet alleen een prettiger huis, maar de verbouwing kan ook nog eens goedkoper uitvallen. De subsidies worden onder andere verstrekt op isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Informeer eens naar de mogelijkheden en bespreek met Verdoes Timmerwerken wat wij hierin kunnen betekenen.

Betrokken van A tot Z

Verbouwen? Verdoes Timmerwerken!Verdoes Timmerwerken denkt bij het verbouwen van A tot Z met u mee. Van ontwerp tot eindresultaat blijven wij betrokken en wij houden u gedurende het hele bouwproces op de hoogte van de vorderingen. Bij het verbouwen houden wij tevens rekening met duurzaamheid, milieu en veiligheid. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij maken van uw huis een thuis! Verdoes Timmerwerken kent het klappen van de zweep en gaat graag voor u aan de slag met verbouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Verdoes Timmerwerken voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. In een kennismakingsgesprek krijgt u een beeld van wat voor soort bedrijf wij zijn en maakt u meteen kennis met onze vaklui. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-51680019 en staan met het verbouwen tot uw dienst.